Project

General

Profile

Support #639

connection issue

Added by mari_linker 2 months ago. Updated 2 months ago.

Status:
In Progress
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Lag / Low TPS
Target version:
Start date:
03/23/2020
Due date:
% Done:

0%

Estimated time:
X:
Y:
Z:

Description

Hello guys.
For the past few days I've been experincing an issue with connection to the server which seems very unstable, lost packets. I've been kicked off either to the hub or altogether from the server.
I've checked my own IPS connection, I've been logging on random MC servers to check if it's an issue on my side. I've tested my connection from two of my regional providers. But everything works fine apart from Minionland. So I decided to address Gopher's German provider. And the issue is the same for:

  1. hetzner.com
  2. https://redmine.gophersvids.com/
  3. minecraft.gophersvids.com.

I've contacted Gopher's provider at hetzner.com. That was their reply:

*"Currently we are not aware of any issues I'm afraid.

You can send us a MTR in both directions from the affected servers.

Then we can check whether there are any issues in this case.

Kind regards

Matthias Knausdorf"*

Please help me to solve this problem. As one of options - ping me from the server side.

Thanks for the help in advance,
mari_linker

History

#1

Updated by Rodzyn 2 months ago

  • Status changed from New to In Progress
  • Assignee set to Rodzyn

I'll be looking into it again. I've been having reports about connection issues for a while but nothing I could ever reproduce myself.
I'll have another go at the problem, probably contacting Hetzner to see if they can diagnose something their end too.

#2

Updated by mari_linker 2 months ago

Thanks a lot for hepling with the issue. I realise it could be something out of your control and I apprecciate all the effort.

Also available in: Atom PDF